Inlagd sill

Jag har gjort lite inlagd sill inför kommande julfiranden! 🥰 Vi får se hur långt det räcker, men jag planerar att ha en burk till julafton i alla fall 😄

Det är första gången jag gjort sill och det var ju väldigt enkelt! Hoppas det blir gott nu bara…😳
Jag smaksatte den med pepparkorn, nejlikor, dill, morot och rödlök!

Jag älskar sill! Men inte i ”vit sås”, så jag är väldigt taggad på att få testa och smaska i mig denna😍

Sen har jag också gjort pepparkaksdeg inför i eftermiddag – då vi ska ha det stora pepparkaksbaket här hemma tillsammans med mina föräldrar!👏😀🥰 Det blev väldigt mycket deg, så det blir därför också många kakor… 😂
Och senare ikväll efter nattning så blir det även filmkväll med Grinchen, som är en årlig tradition med mina föräldrar! 🎄

Kategori: Jul

6 kommentarer

  1. Tänk bara på att man räknar med en hållbarhet på max 10-12 dagar för klara sillinläggningar och en vecka för krämiga. Så att sillen är fräsch vid servering. Jag brukar aldrig göra mer än 2-3 dagar innan .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar