Ingen Jul på Liseberg år 2020

jul på liseberg

Alltså sååå himla sorglig nyhet att höra att det inte blir någon jul på Liseberg i år pga Corona…! 😢
Jag hade ändå hopp och tro kvar om att det kanske kunde få fortsätta för att det är utomhus och att de kanske kunde släppa in ett maxantal…Men icke. Det blir helt inställt. FY VAD SORGLIGT!! Det är ju så himla vackert där.. Stackars alla i branschen också, fy sjutton vilket tufft beslut att ta.

Såhär skriver de om beslutet:

Att nu även julsäsongen ställs in innebär att Liseberg, för första gången i sin nästan 100-åriga historia fått hålla stängt ett helt år. Det får stora ekonomiska konsekvenser och i nuläget har över 100 personer av nöjesparkens fasta personal varslat och de 2500 säsongsanställda som normalt arbetar i nöjesparken och på boendeanläggningarna har inte kunnat erbjudas något arbete.
Dagens besked berör dock inte de julbord som bokats på nöjesparkens restauranger. Dessa har aldrig omfattats av de begränsningar som förordningen medför och kommer att genomföras som planerat.”

Kategori: Jul, Julnyheter

5 kommentarer

  1. ja märkligt. Skansen har ju öppet och ska ha sin julmarknad läste jag idag. Fst i annat format. Men det kanske beror på att dem har djur i parken.
    Man får kanske pallra sig dit och stödhandla. Hemsk med alla som lider nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar