Halloweenpumpor

 Emil och jag har köpt halloweenpumpor i miniformat! 😍 Tycker att de är SÅ söta! De får pryda hemmet lite överallt och även vara med i en och annan lek här hemma..! Emil valde den lilla och jag den stora 🥰 NÅGON har ju dock bitit på den lilla pumpan några gånger… Det kan ni se på bilderna när jag håller i den 😂haha!!

Emil förstår inte riktigt vad halloween är, och inte jag heller om jag ska vara härlig, haha! Skämt åsido så är det ingen helg vi brukar uppmärksamma, men det är roligt att pynta lite med pumpor 🙂
Något som jag dock har som allhelgonatradition varje år är att pynta balkongen med ljusslingor och julgransgirlangen! Så det är dags för det nu i veckan 😀 Det känns verkligen som en härlig milstolpe och en liten början på julen. Så härligt att lysa upp lite i mörkret också.
Bilder kommer såklart när balkongen är färdigpyntad! 😀

Kategori: JulTaggar: ,

6 kommentarer

  1. Så söta pumpor! Brukar inte heller fira Halloween sådär jättemycket egentligen, men det är ju alltid kul med dekorationer för olika högtider så lite Halloweenpynt brukar åka fram. Kul med ljusslingor som snart åker upp!

  2. ååå vilka söta. Jag ser att du har en rumsgran i bakgrunden. Funderar på köpa en sån, har du nå tips om vilken man ska köpa o hur man sköter de?

    1. Ja den är toppen, min rumsgran! Köpte den för 3-4 år sen och den mår hur bra som helst!😀 jag gör inget mer än att vattna den typ en gång i veckan och sen står den på samma plats(visserligen på en plats utan element o drag om det nu har betydelse?) år in och år ut😁👍 Så väldigt lättskött!
      Min är köpt på Ica Maxi eller blomsterlandet, minns inte helt 🙂🎄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar