Gult är icke fult

I fredags var det stundentfirande för Samuels kusin och då blev det gult för hela slanten! Det har varit min favoritfärg sen jag var liten, liten plutt 😃 Har även(omedvetet?) överfört det på Emils kläder, men jag har nog inte riktigt lyckats göra det till hans favoritfärg…😂 Det är röd säger han när man frågar! Han är en sann julälskare alltså😉

Har lite smått börjat tänka på kommande julsäsong och hoppas så innerligt att det blir en ”vanlig” höst och vinter med julevenemang och fria gränser!
Skulle så gärna vilja ta igen allt man inte kunde göra förra julsäsongen! 😱
Skulle vara jättekul att besöka något speciellt och juligt – ett annat land eller en plats där det är något extra juligt spektakel. Har ni något spännande att tipsa mig om som ni varit på eller läst om? 🎄 🎅🏻

Kategori: sommar

6 kommentarer

 1. Hej! Härligt med gult! Har blivit min lilla tjejs favvofärg med! Otippat från min sida 😂

  Det verkar faktiskt som att huseby julmarknad blir av. En helt underbar julmarknad söder om Växjö som jag varmt rekommenderar och som jag längtar efter nåt galet!
  Kram
  Caroline

 2. 6 mån kvar till julafton idag 🙂
  Har sett att bl.a. Julmarknaden i Steninge Slott blir av mellan
  14-23/12 i år och massa andra marknader yeah

 3. Vi åkte till Wien innan jul för några år sedan, mest för att jag hört att det skulle finnas så många mysiga julmarknader där. Och det gjorde det verkligen! Vi hann inte ens besöka alla utan valde ut de som verkade mysigast. Åker mer än gärna tillbaka, det var julkänsla deluxe!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar