Granen står så grön och grann på tippen

Nu är glada julen slut, slut, slut – julengranen dansas ut, ut, ut! Haha😄 Såhär såg granen ut för några dagar sen EFTER jag klippt ner den totalt, för att kunna få in den i bilen och åka till tippen…! Den såg extremt tragisk och sorglig ut😭😢 Men det är skönt att den är borta nu, alla julsaker och tomtar också. Jag vill nämligen ta bort allt direkt efter nyår för då är det slut för min del. Ingen idé att ha kvar nåt, det är därför jag tar fram allt i slutet av november istället. Jag vill njuta av julen och advent så länge det går innan – inte efter! Så nu känns det skönt med ett “rent” hem utan julprylar och nu börjar jag längta efter sommaren istället, haha!😄 Hur är ni??

På torsdag åker vi tre i familjen upp till höga kusten för att vandra och bo i ett supergulligt hus som Samuel hyrt(det var min julklapp)😍 Ska bli såå mysigt med lite snö, vandring och familjemys!😀

Igår stannade vi till på ett café när Emil(mot förmodan)somnade i vagnen! Det var mysigt när det regnade utanför och caféet hade julpyntat..🥰 Inte ofta jag dricker kaffe heller så det var gott med en liten cappuccino!😀

Kategori: Jul

4 kommentarer

 1. Känner exakt som dig, julen är välkommen i november helst en vecka innan första advent. Sedan får jag panikkänslor efter juldagarna och vill efter nyår ha pastellfärgade tulpaner och ljusa gardiner.

 2. Jag gillar inte sommaren. Trivs inte alls med allt ljus. På allvar. Ingen tror mig. Så jag mjölkar julen så länge jag bara kan. Börjar så tidigt som möjligt också. 😂🧑‍🎄 Nu längtar jag egentligen mest bara till oktober men april -maj funkar också. Innan alla blir sådär sommarjobbiga och vi ska hit å dit och ”njuuuuut nu Caroline” och ”ska du verkligen ha yllekofta nu?” Eller ” nu planerar vi inte hur vi ska göra på julafton Caroline, nu badar vi”- tramset. blä. Flugor, myggor, svett och ljust långt förbi min comfort time.
  Så, en bit Caroline-sanning. 😜

  Kram Caroline

  1. Nämen vad du är rolig…!! Jag kan känna igen min mamma lite i det du skriver, men jag förstår det inte alls, haha!
   Kommer tänka på dig i sommar när du sitter där i din yllekofta…😂😉😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar