Glad Lucia!

Vi är hemma i Sverige igen och det känns härligt faktiskt, för det är ju liksom juletid och till och med LUCIA idag!😍🌟 Mys!

Vad passar då bättre än att vi fått hemleverans av vår kungsgran?🎄 Den får marinera på balkongen en stund…🥰

Det här inlägget är ett reklamsamarbete med svenskagranar.se 🌲
De levererar julgranen direkt hem till dörren och finns i massa orter i Stockholm, Göteborg och Malmö🌟 Kolla exakta orter på deras hemsida!

Ni kan nu använda koden EMMASJULBLOGG så får ni 50kr rabatt
valfri rödgran, kungsgran eller tall! 😍
Kan verkligen rekommendera er att beställa årets julgran på
svenskagranar.se🥰🎄

Här är förresten Emil som taggade till för förskolans Luciafirande nu på morgonen!✨ I år ville han vara en stjärngosse med ”trollspö” och det blev ju kanon!🌟🥰

Meeen för uppdatering blev det ingen förskola till slut då Emil upplyste oss om att han har ont i halsen… omg. Finns inget jag är mer less på än dessa sjukdomar. Han blev frisk förra veckan och nu är det dags igen. Hurra…

2 kommentarer

 1. Åh nej, stackars Emil! Vi är friska – än så länge – men fick i måndags sms från dotterns förskola att magsjukan har börjat cirkulera.. Så det lussefirandet som dottern varit så inställd på fick vi planera om. Vi hade turen att kunna styra om vår planering och dottern får vara hos farmor istället (och lussandet får hon ta hos farmor den 14:e istället). Hellre missnöjda barn än att dra hem magsjukan lagom till jul.

  Välkomna hem förresten 🙂

  1. Tack!!🥰
   Men neej jag förstår dig helt! Magsjukan är inte att leka med… på vår läste jag att det går vattkoppor och det är vi inte så sugna på inför jul heller…😳😳 nedrans sjukdomar!!
   Håller tummarna för att vi får en frisk jul, både ni och vi 😊🌟🎄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar