En improviserad sylt

Igår var det pannkakstorsdag hemma hos oss. Vi äter aaaaldrig det(har nog mest att göra med att jag inte gillar det och tycker att det är en efterrätt), men vi hade typ ingenting hemma och Mathem skulle komma idag fredag. Därför fick det bli det, till Samuels stora glädje! 😉

När jag precis skulle börja steka så tog jag fram burken med sylt som jag visste fanns i kylen. Dock så hade jag inte räknat med möglet som var i den…. hmm, jaa det var ju ett tag sen vi åt sylt, hehe..! Då fick jag ta fram lite frysta blåbär och hallon, ner med dem i en kastrull och i med några skedar strösocker. Där stod den och puttrade under hela pannkaksstekningen, hade dock ingen aning om den skulle bli bra? MEN JÄKLAR VAR GOD OCH PERFEKT DEN BLEV! Har aldrig ätit en så god sylt! Inte alls så söt och med en perfekt konsistens, av den långa “puttringen”😁

Om och när vi gör pannkakor igen, så kommer jag definitivt att göra sylten själv också. Man står ju ändå där vid spisen liksom🙂 GÖR DET NI MED!!

Kategori: Jul

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar