Tryck på bilderna för att se dem i fullt format!!

Nu tänkte jag ge lite tips på julklappar, eftersom min kära vän efterfrågade det! Vissa tycker det är svårt att hitta något bra att köpa – och jag tänkte därför försöka hjälpa er lite!

En “snöbollsmaker” kan vara roligt att ge den som älskar att vara ute i snön och leka – finns på coolstuff.se och kostar 79 kronor

Ett par stilrena skinnhandskar i antingen brunt eller svart kan aldrig vara fel, och det är något nästan alla skulle älska! dessa finns på hm.se och kostar 199 kronor!

Hur mysigt är det inte att gå upp på lördagsmorgonen och göra en god frukost i en mjuk och fin morgonrock såhär i vinter och hösttider? denna morgonrock skulle många bli glada för!! 349 kronor på ellos.se

Känner du någon som är lite av ett träningsfreak? I sånna fall så kan en sportbh inte sitta fel (om man inte som jag – har 8 stycken, och det är nog inte så vanligt..). Försök bara lisitgt att få en anledning till att kolla storleken på personen, så blir det nog jättebra sen! 249 kronor på sportamore.se 

Vi får ju inte glömma bort våra karlar! Här är ett schampo/duschkräm som är ekologiskt tillverkat, med bra produkter som är vänliga för vår kropp! Fint att bry sig om personens hälsa genom att ge bort något som gör att man luktar och och samtidigt är vänligt mot huden!
På ekogarderoben.se hittar du detta schampo för 169 kronor och även massa annat!

Har du ett småsyskon eller känner du något annat barn, så kan denna ekologiska bommulsapa säkert bli mycket älskad. att snutta och bita på denna gör inget, du kan till och med äta den utan att bli förgiftad, den är ju ekologisk hallåååå! En mycket gullig och medveten gåva. 179 kronor ekogarderoben.se

En bok för miljöintresserade. Detta kan alla vinna på! 79 kronor ekogarderoben.se

En otroligt snygg ryggsäck för honom eller henne! denna är het just nu säger jag bara! 349 kronor på hm.se herravdelningen.

Varför inte ge bort ett par snygga hänglsen till den modemedvetna killen eller tjejen? Snyggt till ett par slitna jeans och en baggy shorta minsann! Bara 99 kronor på hm.se herravdelningen.

Det är så att en biobiljett aldrig kan vara fel att ge bort. Vem blir besviken av att få en sådan liksom? Ladda med valfritt belopp och säg att du gärna går tillsammans med personen du ger bort den till!

Detta blir mina tips idag – jag kommer säkert med fler snart!

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar