Sunes jul som julshow

image

Hej alla julgalningar! 

Jag var tvungen att fuska in ett till inlägg, fast jag inte börjat blogga ännu – semestern är faktiskt inte över och det är inte förrän då det brukar börja klia i julfingrarna 😉 Men, ett undantag! Såg nämligen att det kommer att en ny familjemusikal med bland annat Morgan Alling och Pernilla Wahlgren som kommer att gå i vinter – kul att få se familjen Andersson igen! Sunes jul älskar vi väl alla? Inget kan klå kalendern, men jag har faktiskt sett alla nya Sunefilmer och trots att det är nya skådisar så tycker jag verkligen om dem 🙂 Därför tror jag att denna kommer att vara härlig den med! Dessutom så brukar det finnas så få juluppträdanden av olika slag kring jul tycker jag, så man bli ju glad och uppspelt när man ser sådana julnyheter, visst?

Jag skulle gärna vilja se denna, får se om det blir av! Om ni vill se var showen går och dess datum kan ni kolla det via denna länk: http://www.evenemangstorget.se/index.php/sunesjul.html?gclid=EAIaIQobChMIiLf5kM7M1QIV5xXTCh3ejgHiEAAYASAAEgK6v_D_BwE

image

Höll på att glömma att säga att jag inhandlade den första julklappen idag, tjoho! Det var en bra klapp till syrran o hennes kille, ser fram emot att slå in den och även ge den sen 🙂 Visar när den är inslagen, då syrran brukar kika in här ibland, hehe…

Kraaam så länge! ❤️

Kategori: JulTaggar:

Sunes jul 2 ?

Det kan bli verklighet! Skaparna av Sunes jul öppnar upp för en ny julkalender, Sunes jul 2.0! De har blivit tillfrågade av SVT ett flertal gånger och de har även börjat på ett manus. 
Så det kan bli vad vi får se som julkalender år 2016, 2017 eller 2018! 
Vad tycker ni om det? Jag tycker det vore otroligt roligt och precis vad vi behöver efter årets “speciella” julkalenderform! 😀 Kööör bara!!

Kategori: JulTaggar: