Mathems 2 olika julbord

I samarbete med Mathem.se

Mathem har underlättat min vardag i ca 4 år nu och jag kommer aldrig längta tillbaka till trånga matbutiker med fulla kundvagnar, stressade människor, långa kassaköer, letande av parkeringsplats och att släpa hem alla tunga kassar(som jag egentligen inte ens får bära pga min nackskada)! Jag älskar hela Mathems koncept och därför är jag extra glad över att skriva detta inlägg tillsammans med dem!😍

I år erbjuder Mathem 2 st olika julbord. De innehåller recept och en färdig inhandlingslista som bara är att klicka hem utan knussel! Är det någon vara du inte gillar och vill ändra till din favorit, är det bara att byta ut den produkten superenkelt! På det viset kan du enkelt få din favoritsenap på julbordet, men du slipper komma ihåg alla andra små och stora saker som hör julmaten till!

Mathems klassiska julbord för 8 personer innehåller allt gott du kan tänka dig! Allt från den klassiska julskinkan till grönkålspizza. Kolla in recepten och inköpslistan vetja!

Mathems veganska julbord för 8 personer innehåller spännande varma och kalla rätter som passar många! Bland annat senapssill gjord på aubergine och bakad rotselleri med senapstäcke. Kolla in hela listan med vegansk julmat här!

Bilderna ser så mumsiga ut och jag blir så himla sugen på julmat nu! 😍 Jag är verkligen inte en av dem som tröttnar på det, utan kan äta det hela julen! Ser verkligen fram emot en lång julhelg med massa, massa julmat i MÄNGDER!

Kram ❤️

Julklappstips från presenter.se

Hey! Det är ju liksom FÖRSTA DECEMBER idaaag, helt galet ju – julklappsmånaden har officiellt börjat!😍

Tillsammans med presenter.se har jag tagit fram ett gäng julklappstips till er, som passar många olika personligheter! I och med att det nu är december känns det både passande och kul att jag fått nöjet att ge er dessa julklappstips, då jag verkligen hittade många fina och roliga saker jag inte sett tidigare – som jag tyckte var klockrena som julklappar!

Ta en titt själva på hemsidan för att hitta massa bra julklappar eller klicka er in på mina tips här nedan😃

Så fint graverat bouleset!En sjukt rolig Korvkudde! Hahah åh älskar!!

NUK-flaska med ditt eget barns namn och födelsedatum😍

Badrock med egna initialer

Personlig Toblerone med ditt egna namn! Perfekt för chokladälskaren😃

Jag hoppas att ni fått lite inspiration nu och att ni hittar bra julklappar till era nära och kära!🙂 Tänk att snart sitter vi ju där och det är julafton, man kanske dricker en kopp glögg, smaskar i sig en och annan lussebulle och myser ner sig framför Kalle Anka… Jag längtar så himla mycket! 😍 Nu är det bara att börja räkna ner!🎄✨