Testar årets Juleskum och röstar för nästa års smak

Idag fick jag hem några påsar på posten av årets Juleskum från Cloetta! De har som tidigare nämnt smak av hemlagad kola och jag har varit spänd på att testa dessa, då jag verkligen tycker att det låter gott detta år! En nyhet också för alla sorters juleskum är att de inte innehåller någon palmolja längre – hurra för det!

Hur smakade de då? Jo alltså, MY GOD! Kan de verkligen vara godare än originalet?? Jag tror nästan det, i alla fall lika goda! Jag blev golvad! De smakar verkligen som en god gräddkola man stått och kokat själv, fast med en annan konsistens såklart… Inte lika “söta”(ja jag vet att det är godis, men ändå!) i smaken som originalet är, utan mer smakrika på något vis. En tydlig kolaton! Ja, ni hör ju – haha. Jag älskade dem 😊 Riktigt roligt! Vill att de ska finnas framöver och inte bara i år…

Mitt betyg blir 5/5 solklara hjärtan!

Du kan förresten vara med och utse nästa års smak av Juleskum och samtidigt tävla om ett presentkort på Idre Fjäll!

8 olika smaker av Juleskum har funnits genom åren och Juleskum 2019 kommer att vara en favorit i repris, efter en röstning som avslutas på julafton i år! Så gå in på http://www.juleskumfavoriten.se och rösta på din årsfavort så kanske den kommer tillbaka nästa år! 😊 Jag kommer såklart rösta på årets, ääälskar den!!

Kategori: Jul, Julnyheter, JultipsTaggar: ,