Postnord Julfrimärken 2021

Här är en sneakpeak på årets ”Julpost” från Postnord, som i år är designade av Maria Trolle!🎄🥰
Jag gissar att detta är frimärket man får om man köper något enstaka? När man köper 10 st får man ju en remsa och de heter i år ”Trädgårdstomtarnas jul”. Tycker det låter väldigt spännande – de kommer ju säkert vara sjukt söta de där tomtarna!😍 Älskar trädgårdstomtar! 🎅🏻 Kom igen postnord, visa dem också nu😄😄

Julfrimärken Postnord 2017

Nu har årets julfrimärken från Postnord kommit! De översta är de traditionella och de undre är dyrare och används vid tyngre brev, om jag förstått det rätt. Jag måste säga att jag inte är jätteupphetsad över änglafrimärkena, men julblommorna(särskilt hyacinterna) är väldigt fina! Synd att det inte var tvärtom, att julblommorna var de “vanliga” frimärkena 🙂 

Kategori: JulTaggar: ,

Årets julfrimärken 2016

Årets julfrimärken från Postnord är så himla söta i år! Tycker alltid att de har så fina frimärken år efter år och 2016 svek oss inte heller! 
Jag tycker den med älgen och kaninen är finast, hihi 😀
Som vanligt kommer jag köpa ett ark, men antagligen kommer jag inte att använda alla som vanligt, men de är ju så fiiina! Ska försöka att inte glömma bort att skicka julkorten efter 16 december i år, det glömde jag nämligen förra året…!
Från idag kan du köpa dessa fina julfrimärken 🙂 

Kategori: JulTaggar:

Årets julfrimärken 2014

Åh! Julfrimärkena har kommit ut i butikerna och de är så otroligt fina i år!! Kolla bara på lussebullen och pepparkakshuset – visst blir man glad!?
Jag var tvungen att köpa en remsa, bara för att få kolla på dem ett tag innan de skickas iväg 🙂
Jag vill aldrig att dessa ska försvinna, kan inte julen vara liiite längre hehe! 
För 65 kr får du 10 stycken.

Vilken är er favorit? Om jag måste välja 1 så blir det pepparkakshuset 🙂

Kategori: JulTaggar: , ,