Nocco skumtomte test

Jag och Samuel har nu testat NOCCO skumtomte och det var väl ingen höjdare skulle jag säga! Ett plus får den dock för att den verkligen doftade skumtomte, helt otroligt! 
Den smakade baraaa sött och påminde mig om alla godisar jag åt när jag var liten – tillsammans. Vi gillar inte energidrycker annars heller, så det kanske är lite orättvist att vi bedömer denna, men men! Om man tycker om energidryck kanske den är en höjdare? 🙂 
Den var iaf alldeles för sötsliskig och skum för oss och får detta poäng:

Kategori: JulTaggar:

Nocco Skumtomte

image
image

Herregud, vad är nu detta? 
NOCCO Skum tomte, eller NOCCO Skumtomte – det är stor skillnad på vad man menar där, ska det vara särskrivet eller inte? Jag får tolka det som att drycken ska smaka som godiset skumtomtar.. 
Förra året kom de med limited edition smaken Nocco julmust och i år var de ännu galnare och körde på skumtomtar? 
Haha, jag tror att den kommer va superäcklig och gillar inte energidryck, men såklart måste jag ändå testa den ändå bara för att den är julig 🙂 
Bilderna kommer från deras facebooksida och där skriver de att de ska finnas i butik från och med måndag 31 oktober, så håll utkik alla sugna!
Jag återkommer mer när jag smakat den… 😉

Nocco julmust – test

Nu har jag testat Nocco julmust och ska ge den betyg. 
Hade vääldigt låga förväntningar och ville mest få första klunken avklarad och det kanske var just därför den kändes ganska god!
Jag blev positivt överraskad, för den smakade faktiskt julmust och inte lika snuskigt som alla andra Nocco! Den luktade julmust också.
Fler klunkar än 1 slank ner i halsen och det var nog ett bra betyg bara det 🙂 Det jag tyckte var tråkigt med den var att eftersmaken inte var julmust, utan då kom den där snuskiga energidryckssötningsmedel-smaken… Det var bara gott under tiden man hade drycken i munnen, inte när man svalt den.
När jag bedömer och ger betyg så tänker jag att den var god för att vara en Nocco, inte att den är god i jämförelse med annan vanlig julmust. Jag måste ju ändå tänka på att det faktiskt är en energidryck med julmustsmak och inte en riktig julmust!
Den får: 

Om det hade varit en riktig julmust hade alltså betyget varit mycket lägre..

Kategori: JulTaggar: ,

Nocco Julmust

image

För er som gillar Nocco och julmust kommer nu det bästa av två världar, nämligen Nocco Julmust! 
Fin burk tycker jag! Kommer nog testa den bara för att, men tycker inte att Nocco i sig är varken speciellt gott eller nödvändigt. Jag är emot energidrycker överlag! 
Meeen kul med julnyheter! 😀

Kategori: JulTaggar: ,