Ett spår av jul…

Idag har jag julat till det lite smått här hemma, men bara en liten smygstart! Jag gillar att smyga fram julen, då får man lite mer av det goda ju längre fram mot jul man kommer 🙂
Jag köpte denna fina ljusstake och stoppade i en amaryllis och lite mossa – lite lagom juligt. Vilket lyft det blev i rummet! Sen kommer jag stoppa i mer fint i den framåt advent! 
En underbar julstjärna fick också följa med hem, lätt ljusrosa/vit. Spar även här lite på julen och väntar med den röda färgen till jul 🙂
På tal om julblommor så ska jag på Interfloras julpressvisning imorgon, ska bli spännande att se vad de har i årets sortiment! Jag har alltid älskat blommor, efter min mormor tror jag, och därför ska denna visning bli extra härlig för min del! 

Kategori: JulTaggar: ,

Julstjärnor på Blomsterlandet

image
image

Titta vad som smugit sig fram på Blomsterlandet! Urfina julstjärnor i rosa toner. Jag var på jakt efter lite fina snittblommor och köpte därför ingen stjärna, men börjar nu ångra mig tror jag… Tänkte att det var för tidigt och att jag kan köpa senare, men det var så ovanligt fina färger, så jag kanske måste knata tillbaka..?