Mina julklänningar

Jag hade ju turen att lyckas fynda mina DRÖMklänningar från Newbie Woman (kappahl) på förra mellandagsrean och jag hann ha på mig den rutiga klänningen 1 gång innan julen var över (när vi firade i syrrans stuga).
I år ser jag sååå mycket fram emot att bära dem fler gånger än så – alltså typ varje gång det finns tillfälle😍❤️❤️❤️

Vet inte vilken av dem jag gillar bäst – Båda har verkligen sin charm och är sååå himla juliga…🥰
Vilken tycker ni är finast? ❤️

Julklänning..ar?

Jag fick en förfrågan om att göra ett inlägg med tips på fina julklänningar, vilket jag inte tänkte skulle vara något större problem.
Nu har jag dock suttit och sökt ganska länge på alla klädbutikers hemsidor jag kunde komma på, och har inte hittat någon alls som jag fastnade för!! Helt otroligt… Så Jag får helt enkelt nöja mig med att visa min nyinköpta julklänning så länge(får återkomma med ett inlägg så fort jag hittar några jag tycker är fina!). 
Haha, finns det något juligare än denna klänning? Jag tror inte det… Man förs liksom tillbaka i tiden när man ser denna och det gillar jag! Med lite “modernare” accessoarer och styling tror jag denna kommer bli jättefin under julhelgen 🙂 Passar också bra att man kan justera den i midjan då min mage växer och växer, haha!
Vill ni veta vad som är ännu bättre och även rätt skumt? Jag hittade den av en slump på ICA Maxi för 179 kr…! Helt crazy 😀

Kategori: JulTaggar: ,