Julkalendern 2017 Jakten på tidskristallen

image

Hej igen, glad vår och kommande sommar! Hoppas ni alla mår BRA! Ibland måste man återkomma innan säsongen börjat, i detta fall gällande julkalendern 2017 som kommer att heta “Jakten på tidskristallen”. Såhär beskrivs den på SVT:s hemsida:

“ Jakten på tidskristallen, årets julkalender i SVT, är ett spännande och juligt sci-fi-äventyr. I de vuxna rollerna ser vi bland andra Eva Rydberg, Rikard Wolff och Kodjo Akolor.
När onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton visar det sig att tre barn är de enda som har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. För om tiden stannar blir det ingen julafton!
Asrin, Lima och Max går på den mytomspunna internatskolan Framtidsakademin, en skola för unga med unika egenskaper. De kan inte tro sina ögon när de upptäcker att professor Styregaards tråkiga matematikprogram egentligen är ett hemligt projekt som ska rädda världen.
Barnen är världens sista hopp. Tiden är på väg att stanna och ta slut och de är de enda som kan färdas till universums mitt för att förhindra detta. Men resor i universum är inte så lätt som professor Styregaard trodde. Portalen de färdas i är komplex och det är extremt lätt att hamna fel. Kommer barnen att lyckas före julafton? “

Spännande, spännande! Det jag ser mest fram emot just nu är Eva Rydbergs insats, då jag älskar henne i Trolltider – hon är fantastisk 🙂 Jag ser mycket fram emot julkalendern och julsäsongen 2017, men först vill jag ha lite sommar och sol! Vi hörs snart igen, många kramar! /Emma

Kategori: JulTaggar:

Julkalendern 2017

image

Hej på er!

Julkalendrarn är alltid lika viktig för mig och varje år är det lika spännande när det släpps info och nyheter om årets produktion! Det spelar nog ingen roll att jag blir äldre, julkalendern kommer alltid vara en viktig del av julen. Jag är väldigt spänd på att få veta mer om årets julkalender 2017, det har nämligen inte avslöjats något ännu! Det man vet är att den ska produceras av Warner Bros vilket känns väldigt mäktigt och stort enligt min spontana uppfattning!? Jag vill veta meeeer 🙂 Återkommer med mer info, trailer och skådespelare när det avslöjas!

Kategori: JulTaggar: