Mina julmustfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar för Mathem

Det finns ju sjukt många olika julmustsorter nu för tiden och jag kom att tänka på vilka som är mina favoriter häromdagen och jag tänkte dela med mig av dem 😀 🥂 Till och med här på Costa Rica kan man få lite hemlängtan till en kall julmust, haha 😉

Apotekarnes julmust
Den musten jag dricker flest av varje säsong är Apotekarnes och den sitter liksom aldrig fel!
Den är liksom mitt original som jag alltid älskat. Den klassiska glasflaskan dessutom, i back, är ju allt och lite till i min värld ❤️ Så vackert och nostalgiskt!
En helback med härliga glasflaskor finns på Mathem 🌟
Julmust från Norrland
Julmusten från Norrland smakade jag första gången när jag var på julshowen “Alla kan äta julbord” med Erik och Lotta!
Det första som slog mig då var den sjukt gammaldags o fina(1-liters) flaskan och när jag smakade den kände jag att detta genast skulle bli en favorit!
Den är SÅ god och lyxig på något vis!? Smakar verkligen perfekt enligt mig… Som apotekarnes men kanske lite extra svung i smaken om ni förstår? 😄 Om jag hade oändligt med pengar kanske jag hade druckit mest av denna varje år faktiskt!
Finns att köpa på Mathem.se

Zeunerts julmust
Zeunerts julmust har blivit en ny goding jag njutit av då och då de senaste åren. Den är verkligen mustig, kraftfull och härlig! Djup smak liksom, på ett gott sätt. Härlig size på flaskan också, en halvliter, som man kan dela med nån😍
Kan vi också påpeka hur FIN etiketten är med tomten? En perfekt julbild 🎅🏻❄️
Även den finns på Mathem.se
Nygårdskolan julmust

Nygårda har ju flera goda lagrade julmustsorter och även är en mixlåda med 8 st flaskor(två av varje sort)!
Jag gillar de lagrade när jag vill festa till det lite och få en lite ny upplevelse. Inte till maten, utan mer som en lyxdryck att smutta på på kvällen 🌟 Den är väldigt mäktig, så en halv flaska räcker för min del.
Den finns också att köpa på Mathem!