Alla kan äta julbord 2016

Hej!

I år är det dags igen för julbordsshowen Alla kan äta julbord med förra årets julkalenderstjärnor Erik och Lotta på Artipelag ute på Värmdö. 
Jag var ju och såg den i julas och kan intyga att det var en fantastiskt rolig och bra show! Maten var dessutom hur god som helst och upplägget var roligt. 

Idén med det hela är att Erik och Lotta ska lära alla om hur julbordet ska ätas på traditionellt vis och detta gör de på ett väldigt underhållande sätt!
Julmaten har 6 olika delar(eller så var det 5 eller 7, kommer ej ihåg..) och de serveras på olika vis. Vissa rätter får man serverade vid bordet och andra serveras som en buffé. 

Om ni är sugna på ett annorlunda julbord med en riktigt rolig show så är denna att rekommendera! 🙂 Jag skulle gärna gå i år också!

Här kan ni läsa mer och boka.

ALLA KAN ÄTA JULBORD – en unik julshow på Artipelag med Lotta Lundgren & Erik Haag

image

Vet ni vad Artipelag är? Namnet är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård) och de tre sakerna beskriver väldigt bra vad det är för slags ställe.
Deras avsikt är att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå– med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.
Här jobbar min svägerska Jacqueline och det har gjort att jag varit där några gånger förut. Det ligger på vägen mot Gustavsberg utanför Stockholm och det är bara ca 10 minuters bilresa från mitt hem.

Nu är det så att Lotta Lundgren och Erik Haag ska ha en julbordsshow där under perioden 26 november-19 december och hur underbart låter inte det!?
Med tanke på att de även gör årets julkalender 2015 är de högaktuella och det gör det lite extra spännande! Såhär beskrivs julshowen;
“Mer än en julshow är ”Alla kan äta julbord” en intensivkurs i julbordsätandets sköna konst; en lika underhållande som gastronomisk helhetsupplevelse som sätter samman maten på tallriken med insikter om vad ett julbord är, hur det ska ätas och varför det har en så central plats i vår matkultur och våra liv.”

Någon mer än jag som blir sugen?
Här kan ni läsa mer om showen, priser m.m. !