Jag är gift!

image
image

Heeej på er, det var inte igår! 

Jag är glad att vara tillbaka på tillfällig visit, det känns tomt på sommaren och våren när julbloggen vilar… Jag tyckte därför det var dags för ett litet fuskinlägg som denna gång handlar om att jag har gift mig!! 
Många blir lite chockade av att jag redan gift mig, i 20 års ålder, men för mig är det inte konstigt alls. Jag och Samuel har varit tillsammans i 6 år, bor tillsammans och har det så bra ihop som det bara går! Det var liksom på tiden för vår del 🙂
Den 16 maj var det äntligen dags, det man planerat och längtat till så länge. Lustigt nog var det var den enda soliga och fina dagen i maj, vilket var som ett stort under!
Det var verkligen den bästa dagen i livet, klyschigt men sant. Den hade allt; skratt, tårar, sång, god mat, underbara tal, sol, dans och härliga människor! Sedan avslutade vi också festen med att åka 2 veckor till Mauritius, vilket var som en stor dröm det med! Vilda delfiner, vattenfall och ett allmänt paradis var vardag…
Det enda “dåliga” som jag kommer ihåg hände på bröllopet var när tårtan bars ut och dekorationsbrudparet som stod högst upp på tårtan, ramlade av, slog i backen så att båda huvudena flög av… Alla satt och gapade och det kändes bara så overkligt och sjukt! Är det ett dåligt tecken tror ni, haha!?

Hur som helst heter jag nu Emma Kraft och jag kunde inte vara en lyckligare fru! 
Jag hoppas att ni kommer att fortsätta följa min julblogg som detta år kommer skrivas av fru Kraft, jag ser nämligen väldigt mycket fram emot ett händelserikt blogg-år och en fantastiskt jul 2015!
Vi hörs snart igen, när jullängtan kryper fram hos mig.. Antagligen som vanligt efter sommarsemestern 🙂

Stor kram
Fru Kraft

image
image
image
image

Jag har något stort att berätta

En kille och en tjej gick i samma högstadium 2007-2010. 
I årskurs 8 blev de tillsammans efter många rodnande kinder och pirriga stunder.
Livet hade aldrig varit så bra.
3 år senare förlovade de sig.
Kärleken blomstrade. 
Efter 2 år till flyttade de ihop till en fin lägenhet.
Kärleken blomstrade ännu mer.
På hösten 2014 bestämmer de sig att det faktiskt är dags.
16 maj 2015 gifter de sig. 
En Emma Nordlinder blir en Emma Kraft.

ÄNTLIGEN får jag säga det! Jag ska gifta mig!! 
Alla inbjudningskort är äntligen mottagna och jag får prata om det! Det känns såå skönt 🙂
Vi hade nämligen bestämt att inte berätta för någon innan de fick vårt inbjudningskort på posten. Svårt var det, men roligt att låta det bli en riktig överraskning! 
Allt är klart med kyrka, lokal till middagen, tärnor, best man, toast master… “bara” klänning och allt det andra roliga kvar! 
Tänka sig att en liten flickas dröm nu blir verklighet, med världens bästa kille!
Nästa år blir kärlekens år 🙂 Behöver jag ens önska mig något på tolvslaget detta år?

Kategori: JulTaggar: ,