Bingolotto uppesittarkväll 2021

Bingolotter till uppesittarkvällen 2021Årets uppesittarlotter till Bingolotto är nu inköpta!😍
Alltså jag älskar uppesittarkvällen…
Jag har väl alltid varit lite pensionär i själen!😂
För mig är den kvällen nästan lika underbar som julafton. Det är svårt att förklara varför, det är en känsla liksom❤️ Det är inte själva bingospelet utan programmets utformning med roliga julinslag, rimstuga och artister, samt själva känslan av att det är kvällen före julafton, man längtar liksom!

Jag gick in och kikade efter programmets innehåll och hittade lite rolig info! Här är kvällens medverkande och artister på uppesittarkvällen, som är torsdag 23 december Kl 19:30 på TV4:

Programledarna är Lotta och Stefan, och precis som förra året är det 5 bingospel – tydligen med extra mycket vinster!

Jag kommer spela med närmsta familjen och ser som vanligt väldigt mycket fram emot årets uppesittarkväll 😍🎄👏

Bingolottos nya stjärna

image

Förlåt Marie, men det gör mig riktigt glad att Bingolotto, från och med idag 18.30-20.00 i kanal 7, blir lite mer “som det ska” enligt mig – med en go’ gubbe som programledare igen(med risk för att låta konservativ och könsdiskriminerande, men det är verkligen inte så jag tänker)!

Bingolotto för mig är inte något nytt och fräscht, utan det ska vara som det alltid varit med en riktig mysgubbe! Vissa saker kan få vara kvar som de är ibland och detta program har ju bevisat att det borde bevaras som det varit!
Det är ju faktiskt inget ungt och hippt program som följs av ungdomar och jag är glad att Oldsberg tog över, han är ju för härlig!

Jag spelar endast Bingolotto på uppesittarkvällarna och just den här julens spel längtar jag extra mycket till nu, tack vare Oldsberg 🙂 Åh, det kommer nog bli en riktig höjdarkväll tror jag! Särskilt nu när en bäddsoffa är inköpt och mina föräldrar ska sova kvar på uppesittarkvällen 🙂

Kategori: JulTaggar: , , ,