Swisha en julklapp

image

Hjälporganisationen Giving People och IT-företaget Consid har gått samman i en kampanj som heter Swisha en julklapp där du har möjlighet att bidra med julklappar till barn i Sverige som lever under svåra ekonomiska förhållanden. 
Ett väldigt smart och underbart initiativ som jag tror kan ge många barn en fin julkapp, eftersom att det är så enkelt att swisha över en slant.
Jag tror faktiskt att tidsbristen är en stor del till varför många inte hjälper till när det kommer till julen, man hinner knappt med det man ska själv. Då kan det vara en riktigt smart grej att det går att swisha en julklapp, istället för att köpa en, slå in och lämna in den någonstans. Toppen verkligen! Jag har redan swishat och det känns riktigt bra att få bidra till en behövande familjs julafton, när man själv vet hur viktig julen är.
För att swisha en julklapp krävs det såklart att du har Swish och sen är det bara att föra över valfri slant till nummer: 123 137 65 24

Läs mer på givngpeople.se och swisha ditt bidrag senast den 21 december för att din gåva ska nå fram till behövande barn innan julafton.

Kategori: JulTaggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar