Skaldjursjulbord på Reisen

image
image
image
image
image
image

Idag var vi alltså på skaldjursjulbord med mina föräldrar på First Hotel Reisen och åh så gott det var! Humrarna var fantastiska och min favorit, jag åt 5 eller 6 halvor plus nån extra klo… MUMS! Mamma fastnade för ostronen och beställde in tallrik efter tallrik(dessa låg inte på buffén, men ingick och dessa kunde beställas vid bordet – antar att de inte ska ligga framme i rumstemperatur). 
Det fanns tre olika bord på buffén;
Buffé 1
Inlagd röding, gravad lax, citronlax, varmrökt lax, kallrökt regnbågslax, sillar, skagenröra, västerbottenpaj, sallad med färska räkor, ägghalvor med räkor och några till saker som jag glömt – men ni fattar? Även ett bord med hummersoppa fanns.
Buffé 2
Färska räkor, rökta räkor, krabbhalvor(knäckta och klara), havskräftor, hummerhalvor(knäckta och klara), citronklyftor, baugette, aioli, saffransaioli… 
Sen fanns även en sektion med Janssons frestelse samt kokt potatis och ett bord med massa ostar, kex och marmelad. 
+ att man får beställa in hur mycket ostron man vill av sin servitör. 
Buffé 3
Desserter – Brownie, chokladmousse, knäck+övrigt julgodis, pannacotta och massa små desserter. 

Detta fantastiska skaldjursjulbord kan jag rekommendera och det får av mig såhär många hjärtan: 

image

Läs mer och boka på deras hemsida

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar