När man glömmer…

Jag är en sån som hatar när folk inte tar bort julsakerna hemma när säsongen är över, ni vet när man går förbi ett hus med adventsljusstakar i fönstren i maj!?
Det känns bara så tråkigt och som att man inte bryr sig.. Att få den där härliga känslan varje år, när man får byta ut “all around heminredningen” mot det röda, gröna och de varma tonerna från julens alla ljus tycker jag är så himla underbart och jag kan inte förstå de som inte bryr sig om det! 
Oooch nu är jag en sån… Haha, jag har nämligen haft en julduk i kontoret ända sen förra julen och jag har inte märkt det!? Hur har detta gått till undrar jag? Kom på det för någon vecka sen och jag har fortfarande inte tagit bort den, är jag en sån som inte bryr sig?? Jag blir rädd för mig själv.
NU ska jag iaf ta bort den, även fast jag tänkte tanken att “det är ju ändå snart dags att ta fram den igen”, men jag vägrar att bli en sån, för julen är speciell och det SKA vara speciellt när man äntligen får släpa ner lådorna från vinden och dekorera hemmet med julens vackra ting! Skärpning Emma, detta får inte hända igen! 
Har ni glömt något framme från julen? Det är dags att erkänna 😉 

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar