Måndag 20 augusti.

Om tre månader är det alltså 20 november och det är en väldigt trevlig tid, för det är då julstämningen börjar bli som bäst! Jag gillar nämligen tiden innan julafton mer än själva “stora dagen” och jag har kommit fram till att tre månader inte är så lång tid.

Jag har blivit julgalen sedan någon vecka tillbaka och jag längtar verkligen till det blir jul! Jag har kollat igenom min receptpärm, läst jultidningar, sett på alla avsnitt av Pernillas jul, jul med Ernst, Leilas jul och kollat på hela Mysteriet på Greveholm (som dessutom är årets julkalender – en otrolig fortsättning av världens bästa julkalender!).  Oj, vad jag längtar till första avsnittet sänds!

Jag har även fått hem min nya dator, macbook pro retina för några dagar sedan och det gjorde mig väldigt glad! Nu är det bara att börja julblogga igen… snart iaf.. 🙂

Jag har även bakat en del och jag blir såå sugen på att börja julbaka… Massa goa grejer ska det bli även i år!

Nu ska jag fortsätta att längta och drömma mig bort i julens alla härligheter och i oktober kommer äntligen alla härliga julsaker till alla butiker och då blir det shoppa av (precis som varje år)!

Julkramar från mig!

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar