Lucia”firande” på jobbet

image

Hehe ja vad ska man säga om vår lilla luciakör på jobbet… Till en början(första låten) verkade det lovande, de 6 tjejerna i 25 års åldern sjöng sankta lucia väldigt vackert. SEN kom chocken – de började dansa. Dansa? Till Lady Gaga och diverse andra poplåtar? Och sjunga såna låtar? Det var alltså 1 av 5 låtar som var en jullåt, resten var dans och popsång?

OK om de hade dansat proffsigt, men det här var som att titta på en dansuppvisning på roliga timmen i skolan.. Det var verkligen pinsamt att se och när ingen applåderade efteråt  förstod jag att det inte bara var jag som stod där med hakan i golvet. Vad höll de på med? 
De som sjöng så vackert hade väl kunnat hålla sig till julsångerna, när det faktiskt är dagen innan Lucia? Jag vet inte om ni tycker att jag låter hård, men JAG tycker iaf inteee att det är passande att stå och låtsas att man kan dansa, till poplåtar på ett Luciafirande? Diss på den!!

Hoppas ni har sett ett bättre och finare Luciatåg idag än vad jag gjort, med gulliga barn eller en vuxenkör som inte dansar pop..!

Kategori: JulTaggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar