kompott


Hej allihopa! Jag hoppas att ni alla har haft en fin jul. Det har jag själv verkligen haft! Det var verkligen en bra jul i år och jag skulle gärna spola tillbaka lite…

Jag har fått så fina julklappar och de jag gav bort verkade uppskattade också. Det var lite roligt för sent på kvällen på julafton vid 11 tiden kom jag på att en julklapp till min mamma inte hade kommit fram. Jag blev då bekymrad och undrade vart den hade tagit vägen. Mamma sa åt mig att kolla i bastun, där vi lägger lite saker ibland och där låg fyra stycken paket från mig som jag helt hade glömt! Det blev ännu en julklappsöppning då och det var faktiskt kul! Hoppas att jag glömmer paket nästa år också 😀

Ja nu har ju mellandagsrean startat också och jag är en av dem som verkligen kommer springa runt i butikerna! Jag har faktiskt redan klickat hem några saker från stadium och hm.. hihi 🙂 Brukar ni shoppa eller är pengarna redan slut?

Jag har fått en beställning på kanelbullar, saffranskaka och 3 sorters kakor av min styvpappas syster vars man fyller år den 1:a januari och det kändes så himla kul att de vill betala för mina bakverk istället för att göra egna. Det kändes verkligen som en stor pokal, eftersom att det visar på att de verkligen uppskattar min bakning. Det ska jag fixa med i slutet av veckan!

Har ni förresten läst om nästa års julkalender? Det känns lite konstigt att man redan ska kunna läsa om nästa, när det bara var ett par dagar sedan Greveholm tog slut, men det är väl roligt också!
Jag tror inte att den kan toppa Greveholm, för den var verkligen BÄST!
eller vad tror ni..?

image

Texten är från svt:s hemsida http://www.svt.se/omsvt/barna-hedenhos-blir-julkalender-2013

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar