Julsmaker från Apotek Hjärtat

God morgon och glad andra advent! En fantastisk söndag mitt i juletiden 🙂
I torsdags eller fredags fick jag ett jättetrevligt bud från Apotek Hjärtat(eller var det onsdag – Jag vet inte, alla dagar smälter ihop i veckorna..haha)! 
Det innehöll deras nya julprodukter och julsmaker för i år, nämligen:

Årets grovkorniga julsenap smaksatt med apelsin

85% mörk choklad utan socker

Mjuk saltlakrits från Finland

Svart te med smak av Vintertoffee

Jag har smakat allt utom senapen, då jag inte tycker om att äta senap bara sådär, utan bara på julskinkan! Men den ska testas till griljeringen, det känns som att den kommer vara perfekt på skinkan! Då ska det vara grovkornigt enligt mig och touchen av apelsin känns riktigt spännande!
Chokladen var grym, jag är ett stort fan av mörk choklad och att den inte innehåller något socker är enligt mig ett plus. När chokladen ändå är så mörk tycker jag inte att det behövs socker, den ska vara riktigt bitter! Dock var den lite söt i smaken av sötningsmedel, men inte alls så mycket. Jag gillade att den var tjock och hade rejäla bitar – då man vanligtvis är van med att mörk choklad är väldigt tunn. Det var kul med variation och det kändes lyxigt på något vis med en tjockare bit!
Teet var supersmarrigt, kändes väldigt syndigt och vintrigt! Jag dricker annars bara grönt te, men med detta te lyxade jag till det med lite mjölk i – då det passar tillsammans med det svarta teet och toffeesmaken. Det ger verkligen en smak av julkola och det blir nästan en sötad smak! Ett riktigt lyxte enligt mig 🙂 
Lakritsen är ju underbar, alla som gillar lakrits gillar denna tror jag! En perfekt konsistens och mjukhet, som både gör det svårt att sluta äta och samtidigt ger en snabb känsla av nöjdhet – konstig dubbelmoral, jag vet… 

Produkterna har funnits på Apotek Hjärtat från i början av denna veckan, 4 december. Ni som gillar mörk choklad borde verkligen köpa denna medan den finns, superkul med en sockerfri variant! Det var nog min favorit 🙂 Återkommer om senapen!

Tack Apotek Hjärtat för detta GODA bud!

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar