Julmustfusk och lyckorus

Happy fredag allihopa! Äntligen är det dags för helg igen 🙂

Jag har många julmust på glasflaska i en back kvar från förra året och jag undrar om jag kanske borde ställa in några på kylning..? Är det för fuskigt eller bara jätteskoj? Jag vet inte! Är rätt sugen och skulle vara intressant att veta hur mycket bubblor som är kvar efter nästan ett år. Jag har ingen aning om hur länge läsk håller sig god? Den har iaf inte gått ut i datum 😀 Jag får se hur jag gör!
Jag har haft utbildning några dagar och har åkt extra långt kommunalt, vilket har givit mig mycket “lyssnapåmusiktid”. Jag älskar Disneylåtar och det händer väääldigt ofta att jag sätter igång en lång lista med Disneylåtar på svenska när jag väljer musik.
När jag precis hade satt mig på t-banan för att äntligen åka hem så pustade jag ut och fick den där sköna lättade känslan efter en lång dag, ni vet? Och då! Då kom HELA långa låtversionen av tomtens julverkstad(från Kalle anka på julafton) igång och jag fick en sån otrolig feeling! Det var som att inget kunde störa mig och jag blev så lycklig, samt att jag fick värsta leendet på läpparna!
Det kändes lite fånigt att jag satt där i rusningen och log jättefånigt i flera minuter, men jag fick verkligen ett lyckorus! Då kände jag verkligen hur mycket jag älskar julen och hur roligt det är att årets julsäsong börjar närma sig! Det kommer att bli en bra jul det här, vänta ni bara! 😀

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar