Hej på er!

Nu tänker ni, jaha är hon tillbaka redan? och egentligen skulle jag säga nej, men hur kan jag göra det när jag sitter här och skriver? Klart jag är tillbaka, det märker vi ju klart och tydligt! Det är väl helt enkelt för mycket jul i mina tankar. Å på tal om jul så läste jag precis om denna dramakomedi jag lagt upp trailern för, “EN UNDERBAR JÄVLA JUL”, som har premiär i november. Min spontana tanke innan jag ens sett trailern: JA! ÄNTLIGEN! FANTASTISKT!

Det känns helt enkelt som att det kommer alldeles för få julfilmer nu för tiden, och ännu färre svenska sådana. Det var verkligen på tiden att det kom en ny eventuell julklassiker!
Inte nog med att den var efterlängtad så verkar den bra också. En liten blandning mellan “Tomten är far till alla barnen” och “Svensson Svensson” – drama, familjekaos och traditioner – men med så mycket kärlek. Med så många bra skådisar med som t.ex. Helena Bergström och Maria Lundqvist kan det heller inte gå så fel..?
Jag kan knappt bärga mig att se den, är det någon mer än jag som kommer sitta där med popcorn på premiären?? (dock gillar jag inte popcorn, det blir varma chips istället…) 

Vill slutligen tillägga att alla mina kommentarer försvunnit på mitt bröllopsinlägg (+många andra inlägg) och jag hade inte hunnit svara på några av de senaste fina gratulationerna.. Hoppas de finner sin väg tillbaka 🙁
Kram Emma

Kategori: JulTaggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar