Första videon av The Jet lag Family!

Hörni, ni kommer väl ihåg The Jet lag Family som jag och Samuel skapade inför vår jordenruntresa(som skulle ha påbörjats i slutet av mars)? Nu har vi precis lagt upp vår första video och den utspelar sig på Gotland! 😀 Vi åkte dit i somras och tänkte att det var ett kul tillfälle att påbörja vår youtubekanal, trots att jordenruntresan inte blev av.

Jag hoppas verkligen att ni även vill följa mig på vår instagram: thejetlagfamily samt prenumerera på vår youtubekanal och så småningom hänga med på fler äventyr! 😍

6 kommentarer

  1. Men WOW!! Sjukt grymt filmat och redigerat! Älskar verkligen detta. Älskar att resa och se vloggar/videor från resor. Ser fram emot att följa detta mer! Blev så glad av er film, vilken fin familj ni är!

    1. Åååh vilka ord! TACK! Blir så himla glad över att höra detta!😍😍
      Vi delar din passion och hoppas på ett bättre resläge snaaaart så vi kan fortsätta🙌

  2. Hej Emma! Håller med Jenni ovan i allt, superfin Och proffsig film som absolut väckte reslust. Kan ni inte göra en ”julfilm” där ni visar glimtar från jul/julförberedelser? 😀 Vore superkul! Allt gott, tittar in flitigt på din blogg såhär i pre-julförberedelsetider. Sveriges bästa julhemsida/blogg helt klart. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar