Ett smakprov på min julpyntning

image

image

image

image

image

image

Blivande julgransplatsen! 🙂

image

image

image

Jag och kameran får komma med på några bilder.. 😉

image

Där står visst Samuel och lagar mat! 

image

Några av de bästa kalendrarna som fått en egen plats i kontoret 🙂

image

Julen bjuder in även vid ytterdörren.

image

Såklart pyntas även badrummet!

image

Äntligen är det mesta på plats! På bilderna ser ni ett urplock av det juliga som nu pryder vårt hem! Självklart saknas granen – det är liksom pricken över i:et, men den kommer snart den med 🙂

Jag tyckte att det var en perfekt dag att inviga julen på. Advent kommer om bara några dagar och jag vill ha allt klart tills dess. Min familj kommer nämligen första advent för att pynta granen tillsammans med mig och Samuel och då vill jag att övriga huset ska vara juligt. Förhoppningsvis blir det en ny tradition. Vi längtar så! Det är ju en av de roligaste sakerna man gör under julen. 
Jag vill kunna njuta av allt hela december, för det är ju faktiskt inte så många veckor man får känna den riktiga julkänslan. Därför är det viktigt för mig att faktiskt börja nu med både pynt och gran! Några saker väntar jag dock med, som sätter den där extra touchen.
Ni skulle se hur fint det ser ut utifrån av de stora stakarna i vardagsrummet, det blev så himla snyggt! Ska ta en bild en dag och visa 🙂 
Eftersom det är vår första jul i vårt egna hem visste man ju inte riktigt hur allt skulle bli, men vi är riktigt nöjda! Det kunde inte ha blivit så mycket bättre! 

När pyntar ni – har ni börjat eller väntar ni lite till? Ni blir sugna nu hoppas jag? 😀

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar