Ett avslut

Denna julsäsong har varit helt underbar på många vis och den har innehållit mycket roligt och skoj som jag skrivit om här på bloggen. Jag har känt mig engagerad och inspirerad och haft riktig skrivarlust, vilket är viktigt när man har en sån nischad blogg! Det har varit så roligt och därför känns det extra svårt att säga adjö för denna gång, men jag har ändå kommit till den punkten nu.. 
Vill verkligen tacka er alla som går in här och läser varje dag, för det är ni som får mig extra peppad att fortsätta! Man behöver ju faktiskt någon slags bekräftelse på att det man gör uppskattas. Ett sånt exempel kom dagen innan julafton, där jag blev så otroligt rörd och glad över att det finns flera som uppskattar det lilla jag skriver och lägger upp här på min blogg! Det är såna kommentarer som får mig att förstå att tiden jag lägger ner faktiskt betyder något för fler än mig själv.
Tack till den Maria som skrivit komplimangerna nedan, du får avsluta min julsäsong! Vi ses, hörs och skrivs igen allihopa, i höst igen 🙂 Nu går bloggen i ide en sväng… Gott nytt år och KRAM & TACK för denna gång ♥

“ Bästa Emma, jag har följt din julblogg i flera år nu. Älskar den, din blogg gör mig så extremt glad och julpeppad. Jag älskar julen precis lika mycket som du gör och därför blir jag alltid extra glad över att läsa den här bloggen.
Varje september efter sommaren börjar jag kika in här för att se om du börjat uppdatera och sen när du är igång är jag inne varje dag. Snälla sluta inte skriva den här bloggen, var kvar för den här bloggen är bäst! Önskar dig och Samuel en god jul och ett gott nytt år. Hoppas ert 2016 blir superbra och att du är tillbaka nästa höst/jul igen 😀 GOD JUL! 🙂 “

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar