Blir det jul i år?

Kolla vad fint vår förening har fixat, med julgran och allt – det är verkligen underbart och uppskattat!😍🥰🎄

Sen har vi ätit första julskinkemackan med julsenap här hemma!❤️ Eller pojkarna har det, jag är fortfarande känslig i magen, men har börjat trappa upp med vanlig mat nu precis..!
Ingenting med det här året blir ju som man tänkt sig kan man ju lugnt säga. Det har varit det värsta och sämsta året i mitt liv och det känns som att nästan ALLT har gått fel och blivit dåligt!
Det känns tråkigt att det ska behöva påverka bloggen också, som det gjort nu när jag varit sjuk. Men jag har ju liksom ingen fasad, och därför blir det inte lika mycket julinnehåll som jag hade velat… Nu trodde jag att allt hade vänt men igår blev Emil förkyld och då rasade min värld igen. Blir det ens jul nu? Hinner han bli frisk? Jag har ingen aning och jag är så in i helvete trött på den här jävla skitpandemin nu som KONSTANT förstör hela jävla tillvaron.

Det är liksom svårt att vara positiv nu och därför också svårt att blogga. Så jag gör det de stunder jag kan och har lust helt enkelt, därför blir det inte lika ofta… Jag har så mycket juligt jag vill göra och jag vet inte om det är värt det om vi inte kommer kunna fira jul liksom… Är så himla genomledsen…❤️

Kategori: Jul

10 kommentarer

 1. Jag håller alla tummar och tår för att det får över inatt på Emil!! Jäkla crappy crappy crappy år!! Jag förstår din förtvivlan rakt in märgen!
  Kram!!
  Caroline

 2. Förstår din förtvivlan.
  Men jag hoppas du ändå samlar krafterna att göra allt det där juliga du egentligen vill göra.
  Även om julen kanske blir med färre personer än du hoppas så är ni ju ändå en fin liten familj, och med lilla Emil som ser allt med nyfikna ögon så se julen genom hans ögon typ.
  Få in nära och kära om än inte fysiskt så genom kanske göra någon maträtt på julbordet efter din släkts recept och din makes släkts recept.

  Jag ska själv fira julafton med bara min make och vår son.
  Det känns annorlunda men jag ser fram emot det.
  Ser det som att få skapa traditioner för framtiden när våra föräldrar inte längre lever redan nu medan de faktiskt finns här och kan hjälpa med recepten osv på håll hehe.
  Sonen är 16 år och han är mest bara glad över att få vara hemma och göra det han vill.
  Jag och maken planerar kolla på något vi aldrig någonsin gjort nämligen hela julvärdens prat.
  I övrigt ser julaftonen ut som vanligt med mat , julgodis och massa mys.
  Det är enbart antalet personer som är ändrat.
  //Anna

 3. Prova att skriva upp allt som funkar, som du faktiskt är tacksam över.
  Det finns så många människor som lever i total misär, men ändå är fulla av kärlek och glädje.

  Vi har alla haft ett tufft år på olika sätt. Du verkar ha en helt fantastisk familj att dela dagarna med. Det känns säkert skönare än att sitta ensam på jul för att man inte kan hälsa på sin släkt.
  Det finns facetime som vi inte alltid har tillgång till.
  Som någon skrev här före mig. Jul blir det och som jag säger till min 4-åring varje dag när hon är peppad på paketen, så handlar julen mest om att vårda varandra. Vara närvarande med de man älskar i nuet.
  Laga julmaten ihop med massa kärlek i, kramas lite extra och njuta av det lugnet som blir i ledigheten. Kravlösheten. Man får tillfälle att verkligen se personen framför sig och uppskatta den lite extra.
  Jag hoppas dessa ord kanske kan hjälpa att se på det lite annorlunda. Julen är kvar, ni har en jättefin gran och jag är helt säker på att ni kommer skapa en magisk känsla tillsammans. Och snart kommer ett nytt år fullt av möjligheter.
  Mvh från någon som förlorade exakt allt i år och vi firar också bara tre i vår familj.
  Men vi är tacksamma och lyckliga för det.
  Så tar vi nya tag sen 🌟

 4. Jag förstår dig precis. Just nu sitter jag och gråter eftersom jag fått veta att min semester nästa vecka blir indragen. Vi delar alltid upp ledigheterna så gott det går runt jul, jag jobbar veckan innan jul och skulle få semester nästa vecka. Men nu blir det inte så och all min ork och julkänsla försvann 🙁 Så jag säger som du, är så trött på detta skitår nu!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar