Alla kan äta julbord 2016

image
image
image

Minns ni att jag var på denna julbordsshow med Erik och Lotta förra året? Det var jag i alla fall 🙂 Och i år, den 23 november, bär det av igen med Samuels familj till Artipelag för att se Alla kan äta julbord, som var så himla rolig och bra på alla sätt och vis! Maten var supergod och underhållningen var fantastisk. 
Den ska vara lite annorlunda än förra året, men huvudpersonerna är de samma – alltså Lotta Lungren, Erik Haag och Julia Frej.
Här kommer en liten beskrivning av julbordet:

“Tillsammans leder de julbordsgästerna genom ett högklassigt, autentiskt och välsmakande julbord sammansatt och tillagat av Artipelags kökschef Stefan Pernemar med personal, som tar besökarna på en resa genom svensk historia och måltidskultur. Mer än en julbordsföreställning är Alla kan äta julbord en intensivkurs i julbordsätandets sköna konst; en lika underhållande som gastronomisk helhetsupplevelse som sätter samman maten på tallriken med insikter om vad ett julbord är, hur det ska ätas och varför det har en så central plats i vår matkultur och våra liv.”

Kolla på lite roliga bilder och info i inlägget jag skrev förra året, där jag bland annat fångade Erik på bild när han var helt naken på scen(haha)!
Det ska bli jättekul att vara med om detta igen och om ni blev sugna kan ni läsa mer och boka här!

Kategori: Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar