Adventslunch och minibloggträff hos Mathem

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Nu är jag hemma från adventslunchen hos Mathem som blev som en liten trevlig bloggträff med ca 10 bloggare på samma gång! Träffade flera snälla personer med både julbloggar(tack Charlie och Jessica för trevlig sällskap hem) och även flera andra bloggar 🙂 Några ser ni på bild här ovan! En väldigt härlig lunch blev det!
Först serverades vi en riktigt god egengjord äppelglögg av Mathems duktiga kock. Sedan blev det en vegetariskt-inspirerad jullunch med bland annat en grönkålspizza, morotssoppa och apelsinsallad! Mycket gott. Efter det blev det kaffe och godis av många olika slag, som alla finns att köpa på Mathem. Mycket kul man aldrig sett förut, även fast jag är en trogen mathemskund!
Såklart fick vi en välfylld  gåvopåse med hem och om någon timma plingar det på här hemma med min veckohandling också, haha! Så det här blev en liten bonus 🙂 En superbra matlåda låg i påsen bland annat, där man fryser in locket så maten håller sig kall i 7 timmar – toppen!

Om ni vill läsa mer om varför Mathem äger kan ni ta en titt på ett inlägg jag skrev för någon vecka sedan – Mathem till jul ! 
Tack kära Mathem för dagen och trevligt att träffa alla er som var där! 🙂

Kategori: JulTaggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar