Adventskalender från Mr Cake

I år har bageriet Mr Cake, som drivs av Roy Fares gjort en egen konfektkalender med massa egengjort godis!😍🎄👏
Innehållet är verkligen lyxigt och ”äkta” godis, från grunden – mums!😍
Utsidan är otroligt lik(och nästan en kopia av) Rituals adventskalender 2021 – eller vad tycker ni..?😁

Kalendern innehåller kolor, minttryfflar, nougat, fudge med mera och den kostar 849kr! Äkta hantverk är ju inte så billigt såklart..😊

7 kommentarer

 1. Vilken elak gris du är som noterar något sådant. Alla julkalendrar har väl luckor? Roy Fares säger i Aftonbladet att han investerat 400.000kr på detta och så bara för att du driver en anonym blogg för du är sponsrad av Rituals och inte MrCake så snackar du skit om konkurrenten och driver opinion mot dem. Är du mammas lilla jul-patentjurist nu oxå?. Snacka om girig Grinchen du är.

  1. Bagerier har alltid haft pepparkakshus, alla barn bakar pepparkakshus, hur kan det vara att Rituals gör en kalender som liknar “pepparkakshus” för det är väl det du menar. Jag tycker inte Rituals liknar ett pepparkakshus. Förstår överhuvudtaget inte deras problem såvida dom inte är giriga och tror att dom får sålt några fler. Jag hade tänkt köpa Rituals kalender eftersom MrCake är långt bort för mig, men jag kommer inte köpa Rituals efter sånt trams. God Jul

   1. Jag skrev det här inlägget långt innan det blev rabalder mellan dem, och hade inte ens läst om det förrän efter jag fick en väldigt otrevlig kommentar av en man igår!
    Jag stödjer inte alls Rituals agerande och tycker att det är SÅ löjligt att de inte kan låta andra sköta designen av sina egna kalendrar.
    Det är inget att bråka om och jag hoppas att de skärper sig och låter Mr Cake sälja sina fina adventskalendrar!!🎄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar