Veckans husmorstips!

Men god morgon på er!😀🎄

Idag har jag VÄRLDENS bästa husmorstips till er som jag är såååå stolt över att jag hittat på helt själv! 🤩 Det här kan ingen ta ifrån mig, JAG har kommit på detta – haha!
Det handlar om den himla köttfärsen. Visst är den svår att finfördela och få till utan stora bitar/klumpar!? Har alltid hatat att hacka tacofärs eller köttfärssås i flera minuter med en stekspade… Aldrig blir det bra och jobbigt är det!
Men nu ni. NU kommer den stora revolutionen….!!👏🤩

Lägg i valfri variant av färs i en stor kastrull(Såklart kan du ju bruna lök eller liknande innan om du ska göra nån köttfärssås tex).
Och nu kommer knepet: Tag en POTATISMOSARE / POTATISSTÖT och mosa färsen, precis som att det hade varit potatisar! Gör så tills färsen är finfördelad – det går superfort!
MEN akta – om man mosar för mycket blir det för finfördelat och det blir bara smuligt i munnen 😁 Tro det eller ej, men det är lätt att göra den för smulig, fast det egentligen brukar vara tvärtom när man steker köttfärs…😳😄

Jag är så lycklig över att jag kommit på detta för det underlättar verkligen varje gång jag ska steka färs! Min potatismosare har aldrig blivit använd så mycket som nu😂😄👏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar