Lakritsöl och Lakritskalender

Jag har fått äran att visa er två nyheter som Lakritsfabriken släppt i år den första är deras adventskalender fullproppad med glutenfri och gelatinfri lakrits!
Nytt för i år är att man kan ha turen att hitta en golden ticket i sin lakritskalender!😍🎟

Om man skulle hitta en golden ticket i sin kalender så får man vara med på ett exklusivt besök med guidad tur på Lakritsfabrikens lakritsrotsodling, ledd av Martin Jörgensen, Lakritsfabrikens grundare och VD.

Besökaren kommer få ta del av en lakritsprovning i anslutning till fabriken, visning av viss produktion samt en lunch smaksatt med lakrits ute vid lakritsrotsodlingen belägen strax utanför från Helsingborg. Upplevelsen kommer att vara bokningsbar från 1 januari 2023.”

Nu måste jag bara också nämna hur positivt överraskad jag blev över innehållet i kalendern!!👏😍 Det är så många olika varianter på lakrits och de jag testat är SÅ goda!
Jag har gått igenom några lakritskalendrar genom åren och jag ska vara ärlig och säga att denna är min favorit hittills. Sorterna föll mig verkligen i smaken och jag älskar variationen på lakritsen! 😀

Julkalendern finns att köpa på exempelvis adlibris eller på lakritsfabrikens egen webshop! 🍬🌟

Den här delen av inlägget innehåller information om alkohol och är endast riktat till vuxna personer över 18 år.

Nästa nyhet är något att bita i för alla lakritsfantaster! Eller ja, inte bita i kanske, men ni fattar…😄
En lakritsöl!!
Julportern är smaksatt med lakrits och har 3,5% alkohol. Det är en mörk julöl med rostade toner och en tydlig smak av lakrits!🌟
En spännande nyhet som självklart måste provas på julbordet för de vuxna lakritsälskarna! 😍

Den nya lakritsportern kommer finnas i välsorterade matbutiker samt på lakritsfabrikens butiker och webshop!