Julfilmer och julserier på Netflix 2021

Vi alla älskar väl julfilmer OCH julserier?😍 Netflix har verkligen visat vart skåpet ska stå de senaste åren! År 2021 är inget undantag, för de släpper massa julnyheter i år!!👏🎄🥰

Kolla när nedan i den lååånga listan! Det fanns inte bildomslag för alla, men de flesta.

Julfilmer:

The Claus Family – 1 november

Belgisk barnfilm. När hans morfar plötsligt blir sjuk får julhataren Jules lära sig om familjens hemliga, magiska arv, och inser att han är den enda som kan rädda julen. 

Love Hard – 5 november

LA-journalisten Natalie, en hopplös romantiker och evigt singel, swajpar höger på en snubbe från östkusten. Hon gör en chansning och flyger tvärs över landet för att överraska honom.

Father Christmas is Back – 7 november

Fyra bråkande systrar får en snabbkurs i vad familjesammanhållning innebär när deras far, som de inte träffat på länge, dyker upp till jul i den tjusiga herrgården.

The Princess Switch 3: Romancing the Star – 18 november

Netflix julföljetong med Vanessa Hudgens. Drottning Margaret och prinsessan Stacy tar hjälp av fräcka kusin Fiona för att hitta en stulen relik.

A Boy Called Christmas – 24 november

Brittisk äventyrsfilm om pojken Nikolas som söker efter sin far och hittar alvernas mytomspunna by.

A Castle for Christmas – 26 november

En känd författare reser till Skottland i hopp om att köpa sig ett slott, men den grinige ägaren vägrar att sälja. Vågar vi gissa på att oväntad kärlek uppstår? Brooke Shields och Cary Elwes spelar huvudrollerna. 

Single All The Way – 2 december

Julkomedi! Michael Urie spelar singelkillen som blir ihopparad med snygg tränare, och pinsamheter uppstår.

David and the Elves – 6 december 

Polsk familjefilm om David, vars stressade föräldrar har glömt vad julen handlar om. Tillsammans med alven Albert hoppas David att ändra på det, och ger sig ut på ett äventyr.

A California Christmas(2): City Lights – 16 december

Callie och Joseph har varit tillsammans i ett år och är lyckligare än någonsin på sin bondgård. Men affärer och familjeangelägenheter tvingar honom tillbaka till stan – och hotar att förstöra relationen.

Grumpy Christmas – 22 december

Mexikansk komedi om en julsemestrande hippiefamilj vars patriark Don Servando utmanas i en maktkamp av en krävande släkting, Doña Alicia. Filmen är en uppföljare till “The Patriarch” (“Un Padre No Tan Padre”) från 2016.

1000 Miles from Christmas – 24 december

Raúl hatar allting med julen, och flyr helst till en avlägsen ö. Men hans chef har andra planer för honom: Raúl måste åka på affärsresa till en stad som fullkomligt älskar jul. Spansk romantisk komedi.

A Naija Christmas – i december

Tre söner tävlar för att uppfylla sin mors önskan om att ta hem fruar till julen, medan hon planerar ett oförglömligt firande. Av nigerianske regissören Kunle Afolayan.

Julserier:

Christmas flow – 17 november

En osannolik julromans blommar mellan en berömd rappare och en seg journalist. Men kan de få det att fungera trots deras skillnader?

School of chocolate – 26 november

Den berömda chokladmakaren Amaury Guichon mentorerar åtta topptalanger i hopp om att ta sitt arbete till nästa nivå. Endast en kommer att vinna en karriärförändrande möjlighet.

Elves – 28 November

Två bröder på semestrar på en avlägsen ö och upptäcker att den är bebodd av tomtenissar, inte de älskande, utan de blodtörstiga som terroriserar sina grannar…

How to ruin christmas 2 – kommer nån gång i december

Åh vad jag längtar efter många av dessa julfilmer och julserier!😍 Ska bli SÅ roligt att se!👏🎄 Fick ni nån favorit av att läsa om dem?🥰