Dags att preppa inför trädgårdssäsongen!

Detta är ett betalt samarbete med FLOREA

Det börjar närma sig vår och sommar(trots ett litet snökaos) och därför har jag ett passande samarbete med FLOREA som kan hjälpa till att förgylla rabatterna i trädgården! 🌸 Tänk att jag äntligen kommer att ägna mig åt trädgårdsarbete, när vi flyttar in i vårt hus i sommar…😍❤️

FLOREA är ett nystartat företag som grundar sig i en stark vision – att allt fler ska bli inspirerade till att börja odla.
Företaget springer ur en lång familjetradition och grundades år 2020 av Erik Hoekstra, men en tydlig vision: att hjälpa människor att börja odla och själva få uppleva det fantastiska med att se sina egna blommor, örter och grönsaker växa.- Vi vill bidra till att folk mår bättre, lever mer hållbart, börjar odla mer och får känna den fantastiska känslan som det faktiskt ger att skörda något som man själv odlat.

Hållbarhetsfrågan kopplat till bolagets utveckling är en riktig hjärtefråga och FLOREA använder sig så långt som det är möjligt av ekologiskt odlande och metoder som är skonsamma för naturen och miljön. De utsläpp som sker, till exempel vid frakt av varor, klimatkompenseras såväl som att hela verksamheten är klimatkompenserad.

Idag erbjuder FLOREA kvalitativa trädgårdsprodukter – med fokus på fröer, blomsterlökar och knölar.
Gå gärna in och se mer via följande länk.

🌸🌸🌸

Kategori: sommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skicka ett mail när någon svarar på min kommentar